Ασφαλειες Δημητροπουλος

Ψαχνετε για την σωστη επιλογη ιδιωτικης ασφαλισης υγειας;

Ξεκινησαμε το 1975


Ο Ιωάννης Δημητρόπουλος καινοτομώντας για την εποχή του άνοιξε στη πόλη των Φιλιατρών το πρώτο ασφαλιστικό γραφείο στη δυτική Μεσσηνία. Έχοντας το βλέμμα στο μέλλον δε περιοριστικέ στις γενικές ασφάλειες αλλά εξειδικεύτηκε στα νοσοκομειακά και συνταξιοδοτικά προγράμματα προσφέροντας στους κάτοικους της Τριφυλίας τη πρόσβαση στην ιδιωτική υγειά που μέχρι τότε ήταν άγνωστη έννοια για τη περιοχή μας. Συνεργάστηκε στενά με την INTERAMERICAN στα πρώτα της βήματα προσφέροντας στο πελατολόγιο του τα προϊόντα της. Στη πορεία το γραφείο μας σύναψε συνεργασίες με όλες τις μεγάλες κι υγιής ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής επικράτειας προσφέροντας στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες τους.

Προσφερουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ στις ασφαλειες


Κομβικό σημείο στη πορεία του γραφείου μας ήταν η συμμέτοχη μας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ το 1999. Συμμετέχοντας πλέον στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας και σε συνδυασμό με τη διοίκηση επιβάλαμε νέα πολιτική στη διαμόρφωση των τιμών των ασφάλιστρων στα αγροτικά οχήματα και μηχανήματα συμβάλλοντας καθαριστικά στα ιδιαίτερα χαμηλά ασφάλιστρα που μέχρι σήμερα απολαμβάνει ο κλάδος των αγροτών στο νομό της Μεσσηνίας. Το 2014 οι υιοί του Ιωάννη Δημητροπούλου Κωνσταντίνος και Δημήτρης αντίθετα στο ρεύμα της εποχής που χαρακτηρίζεται από την απρόσωπη και τυποποιημένη υπηρεσία μέσω διαδικτύου, επενδύουν στον άνθρωπο. Ξεκίνησαν τη λειτουργία 2 νέων γραφείων στις πόλεις της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων με σκοπό να έρθουν πιο κοντά στον πελάτη.

Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τις ανάγκες του πελάτη στις εταιρίες, να κάνουμε τις εταιρίες να δουν το καθένα σας ξεχωριστά.

Σήμερα καινοτομούμε για μια ακόμη φορά. Δημιουργούμε ένα δίκτυο σύγχρονων ασφαλιστικών γραφείων που παρέχουν αμιγώς ασφαλιστικές υπηρεσίες με εξειδικευμένα στελέχη δίνοντας οντότητα και φυσική παρουσία στο κλάδο των ασφαλειών.

Έχετε απορίες?

Με το Ιδιωτικό Φορέα Υγείας η ασφάλεια της υγείας σας βρίσκεται στα χέρια σας.